+31 (0) 13 57 22 959
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
 • Ruim 10.000 producten
 • Gratis verzending vanaf €200,00 in Nederland

Welkom op de website van groothandel TGC Trading

TGC Trading is een groothandel, importeur en exporteur in tabak, rokersbenodigdheden, elektronisch roken (e-roken), e-sigaretten, e-liquids en verschillende trend- en lifestyleproducten. In totaal bieden we ruim 10.000 artikelen aan, waarvan 2.000 artikelen die u kunt gebruiken om het elektronisch roken in uw zaak tot een grote margemaker te maken. Aangezien u als specialist in de detailhandel de beste producten tegen de beste marges wilt en uw klanten goede service wilt bieden, zorgen wij voor u als specialist in de groothandel voor een volledig assortiment, gedegen advies, correcte prijzen en uitstekende service. Ons bedrijf is gevestigd in Tilburg, waar een team van 35 mensen dagelijks met veel enthousiasme en inzet aan alle klantwensen en -behoeften werkt.

Klik HIER om direct in te loggen.


Bestelgemak is belangrijk!

U kunt uw bestelling bij ons natuurlijk altijd per telefoon of e-mail doorgeven, maar het is nog veel gemakkelijker om online te bestellen via onze vernieuwde website. Wanneer u zich als klant registreert, wordt uw account aangemaakt en ontvangt u een unieke inlogcode. Met uw account kunt u inloggen en heeft u de mogelijkheid om altijd te bestellen waar en wanneer het u uitkomt. Na het plaatsen van uw online-order ontvangt u de orderbevestiging per e-mail.

Persoonlijke vertegenwoordiging en service

Met Rayon Managers in onze buitendienst bieden wij u een persoonlijke service en advies op maat. Iedere Rayon Manager heeft zijn eigen rayon en komt graag bij u op bezoek om u te informeren over ons uitgebreide assortiment en alle overige mogelijkheden die wij u als groothandel kunnen bieden. Wilt u een afspraak maken met één van onze Rayon Managers, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 17:30 uur via Tel: 013 - 57 22 959. Uiteraard kunt u ons altijd per e-mail bereiken via e-mailadres: info@tgctrading.com, doorgaans heeft u binnen 24 uur een reactie van ons.

U bent uiteraard altijd van harte welkom om onze prachtige showroom te komen bezoeken. En zoals we hier in Brabant zeggen: de koffie staat klaar!

LET OP:

- Alle prijzen (zichtbaar na aanmelding) zijn exclusief BTW.
- U krijgt een definitief prijsoverzicht als uw order is verwerkt.
- U kunt niet vooraf betalen bij leveringen buiten Nederland. Wij nemen na het plaatsen van uw bestelling z.s.m. contact met u op.

Verzendkosten:
Uitsluitend voor leveringen in Nederland betaalt u géén verzendkosten als uw orderbedrag hoger is dan € 200,00 ex. BTW. 

De kassa geeft standaard verzendkosten aan. Indien uw orderbedrag hoger is dan € 200,00 ex. BTW dan komen deze te vervallen. 
De tarieven voor zendingen buiten Nederland zijn afhankelijk van het gewicht, de omvang en de bestemming. Hier is geen vaste prijs voor. Houd hier a.u.b. rekening mee.


 • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis (ma-vr)
 • Gratis verzending vanaf €200,00 ex. BTW in Nederland
 • Verzending vanuit Nederland
 • Ruim 10.000 producten
 • Ruim 2.000 e-rook producten
 • Bestellen in een veilige omgeving
 • Ondersteuning via e-mail, telefoon of Rayon Manager
 • Bezorgservice NL
 • Online sinds 2005Moment...